Kategori: Elsa

Elsa 6 år 💖

Idag fyller vår diva Oppigården’s Förgätmigej / Elsa 6 år. Hon som har ett minspel som ingen annan, hon som ibland undrar om hon verkligen bor på det bästa hotellet i stan, hon som gärna hittar på upptåg och sedan ser ut som ”det var inte jag”, hon som finns nära och tröstar när det…

av admin 15 september 2022 Av

Elsa spårhund

Vår sköldpadda Solveig hade rymt och varit borta i nästan två dygn. Elsa nosade på Solveigs bur och spårade direkt upp rymlingen som var 50 meter från huset i blåbärsriset och på väg ner till sjön. Duktiga tösabit.

av admin 25 juni 2022 Av

Nu blir det valpar!

Skam den som ger sig! Vi är så stolta och glada över att Oppigården¨s Förgätmigej aka Elsa är dräktig. Idag är det dag 43. Läs om hanen Inanda Mellberg Otto JV Of Erstad aka Otto här.

av admin 21 juni 2022 Av

Elsa varit på date

Nu har Elsa varit på date med Bonnet / Inanda Mellberg Bonnet by Jukati. Nu får vi hålla alla tummar och tår för att vi ska få välkomna ett gäng ljuvliga valpar i september. Mer information kommer….

av admin 22 juli 2021 Av

Idag finns våra bortgångna lite extra i hjärta och tanke. Tacksamhet, minnen och saknad. VI är alldeles överväldigade över all värme och kärlek vi fått efter vår närmsta sorg, tack. Elsa mår efter omständigheterna bra och nu går vi in i en stund av vila och återhämtning.

av admin 30 oktober 2020 Av